Boxspring bestellen? Doe dat eenvoudig online (2023)

Wat zijn de voordelen van boxsprings? Dit onderscheidt de beste boxspringbedden

In steeds meer slaapkamers is tegenwoordig een boxspring bed te vinden. Het bijzondere aan een boxspring is de vering, want in plaats van een lattenbodem en een matras worden meerdere lagen bekleding op elkaar gestapeld. Zo ontstaat een comfortabele basis die ook nog eens aangenaam hoog is: de zithoogte van boxsprings ligt doorgaans tussen de 50 en 70 cm. Als je bijvoorbeeld last hebt van rugpijn of beperkte mobiliteit, dan maakt een boxspring bed het makkelijker voor je om in en uit bed te stappen.

Inhoudsopgave

Uit welke onderdelen bestaat een boxspring? Van onderstel tot topper en hoofdbord
Bodem met bonellvering of pocketvering? Dit zijn de verschillende soorten bedbodems voor boxsprings
Hoe moet je de juiste boxspring kiezen? Let op deze punten bij het kopen van een nieuwe boxspring
Waarom heb je een topper nodig? De kers op de taart van het boxspringbed
Voor wie zijn boxspring bedden geschikt?
Boxspringbedden met bijzonderheden kopen? Deze extra's zijn beschikbaar
Goedkope boxspring kopen? Bekijk de aanbieding in de outlet shop

Uit welke onderdelen bestaat een boxspring? Van onderstel tot topper en hoofdbord

Een boxspring bestaat uit een aantal kenmerkende onderdelen: De lattenbodem wordt vervangen door een onderbouw van een massief houten frame waarin een verend kernsysteem is verwerkt. Het eigenlijke matras ligt bovenop deze gewatteerde bodem. Bij een tweepersoonsbed kun je ook kiezen voor twee losse matrassen met verschillende hardheidsgraad.

De afwerking is een dunne topper, die bij twee enkele matrassen de kier afdekt. De topper is lekker zacht, terwijl de matras en boxspring je ondersteunen tijdens het slapen en zorgen voor een comfortabele houding. Ademende materialen voeren vocht goed af en de met stof beklede zij- en hoofdborden geven het bed een moderne uitstraling.

(Video) De burritotruc: je dekbed in geen tijd in je overtrek | Vraag het aan Liesbeth

Bodem met bonellvering of pocketvering? Dit zijn de verschillende soorten bedbodems voor boxsprings

Kies je voor een boxspring bed, dan heb je de keuze uit verschillende bodems. Hier kun je ontdekken waar de verschillende varianten uit bestaan.

Boxspring met bonellvering

Binnenin de onderbouw bevinden zich taille-vormige veren die over het gehele ligvlak door middel van smalle draden met elkaar zijn verbonden. Als er druk op het oppervlak wordt uitgeoefend, veert het mee en zakt je lichaam gelijkmatig naar binnen.

Als je minder dan 100 kg weegt en graag wat zachter ligt, is een onderstel met bonell-veerkern de juiste keuze voor jouw boxspring.

Pocketvering in boxsprings

Bij een pocketveer kernvulling zijn de afzonderlijke veren in de pockets verwerkt. In tegenstelling tot de bonell-veerkern zijn de zakken echter niet met elkaar verbonden en wijken ze daarom afzonderlijk uit als er druk wordt uitgeoefend. Het matras past zich individueel aan het lichaam en de gebieden met verschillend gewicht aan.

(Video) Als Dit Niet Was Gefilmd Zou Niemand Het Geloven

Lig je graag wat steviger of heb je een lichaamsgewicht van 100 kg of meer, dan is een boxspring onderstel met pocketverenkern een verstandige investering.

Hoe moet je de juiste boxspring kiezen? Let op deze punten bij het kopen van een nieuwe boxspring

Een harde of zachte boxspring? Kies de juiste hardheidsgraad voor je matras: van H1 tot H5

Bij een boxspring moet het boxspring matras de stevigheid hebben die past bij jouw lichaamsgewicht. Zo zorg je ervoor dat het matras 's nachts niet te hard of te zacht aanvoelt, maar dat je in een goede ergonomische en comfortabele houding ligt. In het ideale geval wordt de natuurlijke S-curve van de wervelkolom ondersteund en gedempt.

Overweeg ook of je een buik-, zij- of rugslaper bent. Als je op je zij ligt, zakken je heupen en bovenlichaam meer in het matras en biedt een zachter matras je meer comfort. Als jij en jouw partner zeer verschillende lichaamsgewichten of andere slaapgewoonten hebben, kun je beter twee losse eenpersoonsmatrassen kiezen. Je kunt deze afstemmen op jouw individuele behoeften.

De hardheidsgraden kunnen van fabrikant tot fabrikant verschillen, maar een grove indeling naar lichaamsgewicht is als volgt:

(Video) Hoe doe je makkelijk een dekbedhoes om je dekbed?

 • H1: tot 65 kg
 • H2: tot 80 kg
 • H3: 81 tot 100 kg
 • H4: 101 tot 120 kg
 • H5: 121 tot 160 kg

Tip: Als het model het toelaat, draai jouw matrassen dan regelmatig om zodat ze gelijkmatig worden gebruikt en er geen deuken of holtes ontstaan. Bij binnenveringsmatrassen moet je hier extra op letten.

Eenpersoons- of tweepersoons boxspring? Of toch een twijfelaar? Vind 140x200, 180x200 en zelfs 200x220 boxsprings eenvoudig online

Boxsprings zijn verkrijgbaar verschillende soorten afmetingen. Welke afmeting je kiest, hangt af van je eigen lengte en eventueel die van je partner en natuurlijk van je persoonlijke voorkeur. Maar vergeet ook zeker de indeling en daarmee de beschikbare ruimte in je slaapkamer niet. Gangbare afmetingen van boxsprings zijn als volgt:

 • Eenpersoonsbedden: 90 x 200 cm
 • Twijfelaars: 120 x 200 cm of 140 x 200 cm
 • Tweepersoons boxsprings: 160 x200 cm of 180 x 200 cm

Wil je graag extra veel ruimte? Dan zijn er zelfs boxsprings van 200 x 220 cm online te vinden!

Waarom heb je een topper nodig? De kers op de taart van het boxspringbed

Een topper is ongeveer 4 tot 10 cm dik en vormt de bovenkant van het boxspring bed. Het is hygiënisch met afneembare en wasbare hoezen en vormt een zacht en comfortabel geheel. Bij tweepersoonsbedden zorgt een doorlopende topper ervoor dat de kier tussen twee matrassen wordt afgedekt. Je kunt kiezen uit verschillende materialen voor de vulling.

(Video) Goedkoper nl - DEK A BED - Eenvoudig je bed opmaken

 • Visco-schuim topper:Visco-schuim is thermoactief materiaal en past zich bij warm weer aan de contouren van het lichaam aan. Wanneer de druk wordt opgeheven, keert het schuim langzaam terug naar zijn oorspronkelijke vorm.
 • Boxspring met topper van koudschuim: Koudschuim is een wat harder materiaal dat snel opwarmt en een aangenaam stevige basis biedt voor wie op de rug slaapt.
 • Latex topper: Een bijzonder zacht materiaal is latex. Hoe dikker de topper, hoe meer het lichaam in de steun zakt. Latex is een goede keuze voor mensen die op hun zij slapen, maar ook voor mensen met allergieën, omdat mijten vrijwel geen kans hebben om in het materiaal vast te komen te zitten. Als je echter 's nachts de neiging hebt om te zweten, kun je beter een ander matras gebruiken, omdat latex niet zoveel vocht opneemt als binnenverings- of schuimmatrassen.

Voor wie zijn boxspring bedden geschikt?

Boxsprings hebben veel voordelen en zijn daarom voor veel mensen geschikt. Vanwege de bijzondere hoogte zijn boxsprings geschikt voor bijvoorbeeld oudere personen, omdat dit het in- en uitstappen vergemakkelijkt. De speciale vering ondersteunt de wervelkolom tijdens de slaap en is daarom bijzonder geschikt voor mensen met rugklachten. Verder hebben boxsprings een ideale hoogte voor het kijken van TV waardoor deze ook geschikt is voor mensen die graag lekker in bed televisie kijken.

Boxspringbedden met bijzonderheden kopen? Deze extra's zijn beschikbaar

Net als bij een conventioneel bed kun je bij boxsprings kiezen uit diverse uitrustingen en leuke extra's.

Elektrisch boxspring bed met motor: beweegbaar hoofd- en voeteneinde

Als je een extra comfortabel bed wilt hebben, kun je kiezen voor een elektrisch verstelbare boxspring. Met een druk op de knop verstel je het hoofd- en voeteneinde in verschillende hoogtes. Zo heb je optimale ondersteuning wat zorgt voor de beste nachtrust. Als je bijvoorbeeld graag in bed leest, biedt een verhoogd hoofdeinde je comfortabele steun in jouw rug tijdens het lezen.

Tip: Bij stroomuitval kan het matras op een gemotoriseerd bed ook handmatig in de oorspronkelijke positie worden teruggezet.

(Video) Wacht tot je Ziet hoe de Mooiste Tweeling ter Wereld er NU Uitziet!

Boxspring met bed box: onzichtbare opbergruimte

Opbergruimte is altijd praktisch en als de ruimte onder het bed nog kan worden gebruikt, neemt deze zelfs geen extra vloeroppervlak in beslag. Bij boxsprings met opbergruimte kan het matras zowel aan het voeteneinde als vanaf de zijkant worden opgetild en biedt de bed box voldoende ruimte om extra dekbedden of bijvoorbeeld kleding op te bergen.

Luxe boxspring met verlichting: LED's bepalen de sfeer

Ingebouwde LED-spots die je boxspring verlichten en een geweldig alternatief zijn voor de bedlamp zorgen voor sfeervolle uren en een luxe uitstraling. Smalle lichtstrepen maken je bed extra modern.

Goedkope boxspring kopen? Bekijk de aanbieding in de outlet shop

Een nieuw bed aanschaffen is over het algemeen een duurdere aankoop. Gelukkig zijn boxsprings ook regelmatig in de aanbieding, waardoor je voor een lage prijs een mooi bed kunt kopen. Neem een kijkje in de SALE shop en vind een betaalbare boxspring gemakkelijk online!

FAQs

Waar kun je het beste een boxspring kopen? ›

Waar koop ik de beste boxspring online? De Consumentenbond heeft de AVEK Ninety in december 2021 als beste boxspring aangewezen.

Welke boxspring komt het beste uit de test? ›

Op nummer één voor 'Beste uit de test' van de Consumentenbond komt de boxspring “Auping Original”, een pocketvering boxspring. De boxspring is getest in combinatie met het Deluxe matras (hardheid medium) en de Deluxe topper. Het matras bestaat uit pocketveren en het topdekmatras is gemaakt van latexschuim.

Wat kost gemiddeld een goede boxspring? ›

De prijs van een boxspring

Boxsprings heb je in alle prijsklassen, maar voor een goede boxspring moet je rekenen op een bedrag tussen de 1000 en 2500 euro. Een boxspring is duurder dan een regulier bed. Dat komt doordat de bodem ook vering heeft en je een totaal bedsysteem koopt met bodem, matras en topper.

Wat is goedkoper bed of boxspring? ›

Een bed met lattenbodem is doorgaans goedkoper dan een boxspring. Een ledikant kan in je slaapkamer vaak afgestemd worden op je kast en nachtkastjes. Je kan de latten makkelijk uit het bedkader halen om eens grondig te stofzuigen.

Wat is beter Swiss Sense of Auping? ›

De randen van het matras bij Swiss Sence zijn ook harder, De randen van een Auping matras zijn zachter en deuken meer in. Hierdoor krijg je meer het gevoel dat het 1 oppervlakte van 180x200 cm is. Bij Swiss Sence voel je het midden gewoon. Zelfs met een goede topper, dit omdat de randen zo dik zijn en hard.

Is Beter Bed van Swiss Sense? ›

Swiss Sense is eigendom van de familie Diks, die eerder Beter Bed naar de beurs heeft gebracht. Beter Bed verkocht eerder dit jaar de Zweedse keten Sjängjatten en eind 2019 jaar nog de Duitse keten Matratzen Concord.

Wat is de levensduur van een boxspring? ›

Wanneer je een bed koopt, hoop je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk meegaat. Dat zit met een boxspring wel goed. De gemiddelde levensduur van een boxspring is namelijk tussen de 20 en 25 jaar. De exacte levensduur is natuurlijk wel afhankelijk van een aantal factoren, zoals kwaliteit en onderhoud.

Wat is het verschil tussen boxspring en Auping? ›

Het grote verschil tussen Auping boxsprings en andere boxsprings is dan ook dat jij bij Auping veel eigen keuzes kan maken en dat de boxspring echt aansluit op al jouw persoonlijke wensen. Hierdoor zal de boxspring jouw slaapcomfort verhogen en jouw nachtrust verbeteren.

Is boxspring beter dan bed? ›

Neen. Het is een fabeltje dat een boxspring per definitie beter is dan een lattenbodem of omgekeerd. Hoewel de bodem van een boxspring uit veren bestaat in plaats van flexibele latten, bieden beide type bedbodems een gelijkwaardig ligcomfort en lichaamsondersteuning.

Welke matras is goed voor je rug? ›

Traagschuim matrassen

Over het algemeen is traagschuim één van de beste materialen voor mensen die last hebben van rugklachten. Traagschuim, ook wel bekend als NASA schuim, werkt namelijk drukverlagend. Een traagschuim matras vormt helemaal naar je lichaam en zorgt voor een uitstekende drukverdeling.

Waar moet je op letten bij het kopen van een bed? ›

Een goede keuze voor een nieuw bed maak je als je ook je lichaamslengte, -gewicht en je slaaphouding weet. Ga daarnaast na of je het 's nachts snel warm of koud hebt. Houd tenslotte ook rekening met eventuele allergieën of lichamelijke klachten.

Hoeveel veren moet een boxspring hebben? ›

Minimaal aantal veren:

Het minimaal aantal veren per m/m2 is 375 veren. Vaak wordt bij de verkoop er gerept over de hoeveelheid veren per m2 oplopend tot wel 1000 of zelfs 2000 veren. De hoeveelheid veren is minder van belang, de kwaliteit van de gebruikte pocketveer des te meer.

Kun je slapen op een boxspring zonder topper? ›

Wanneer u een boxspring aanschaft moet er vaak nog een losse topper bij worden gekocht. Enkel op de boxspring slapen is namelijk niet bepaald ideaal. Een boxspring heeft voornamelijk een ondersteunende functie en biedt geen zacht ligoppervlak. Voor een goed ligcomfort is dus een boxpring topdekmatras nodig.

Is een boxspring goed voor je rug? ›

Het is een fabeltje dat een boxspring per definitie beter is voor rugpijn dan een lattenbodem, of omgekeerd. Hoewel de bodem van een boxspring uit veren bestaat in plaats van flexibele latten, bieden beide types bedbodem een gelijkwaardig ligcomfort en lichaamsondersteuning.

Kun je een boxspring matras op een gewoon bed leggen? ›

Het hangt af wat voor soort boxspring matras je hebt. Zo kan een matras met pocketvering niet op een lattenbodem. Heb je een ander soort matras, zoals een koudschuim of latex matras, dan kunnen deze wel gewoon op een lattenbodem worden gebruikt.

Hoe lang gaat een Swiss Sense bed mee? ›

Bij Swiss Sense garanderen wij je dat elk matras uit onze collectie minimaal 5 jaar optimale ondersteuning biedt. Door gebruik te maken van een goede molton en een goed hoeslaken kun je de levensduur zelfs iets verlengen.

Waar komen de matrassen van Swiss Sense vandaan? ›

De producten van Swiss Sense worden samengesteld op basis van vooraanstaande stoffen welke wereldwijd worden geproduceerd (de meeste producten komen uit Maleisië). Alle natuurlijke materialen zoals het paardenhaar, de talalay latex, katoen en wol komen wel allemaal uit Nederland.

Hoe lang gaat een Auping boxspring mee? ›

Wat is de levensduur van een Auping boxspring? De gemiddelde levensduur van een boxspring is 20 tot 25 jaar. Een boxspring bestaat uit meerdere onderdelen, het onderstel en de matras en topper. Het onderstel gaat in principe tot 25 jaar mee, mits goed en correct onderhoud.

Wat is nou echt een goed bed? ›

Het eenvoudige antwoord is: een bed waarin u heerlijk, comfortabel slaapt en uitgerust in wakker wordt. Dat lijkt eenvoudig, maar in de praktijk betekent dit dat het ideale bed voor iedereen anders kan zijn. Als slaapspecialist hebben wij vanzelfsprekend ook een perfect bed voor u.

Van wie is Swiss Sense? ›

De familie Diks, eigenaar van Swiss Sense, blijft als gevolg van de deal grootaandeelhouder. Swiss Sense-CEO Martin Diks zegt over de investering: “We zien internationaal dat gezondheid en een goede nachtrust belangrijker zijn dan ooit. Hier ligt voor ons nog een heel groeipotentieel, vooral in het buitenland.”

Kan een boxspring doorzakken? ›

De boxspring is dus eigenlijk de bedbodem en niet het bed zelf. Tenzij je wel erg gek met de boxspring omgaat, is het dus niet mogelijk dat deze doorzakt in het midden. Boven op het frame worden de matrassen geplaatst. In tegenstelling tot de boxspring, zijn de matrassen wel gevoelig voor kuilvorming.

Hoe vaak moet je een topper vervangen? ›

De meeste matrastoppers vervang je na 2 tot 4 jaar, anderen gaan tot wel 6 of 8 jaar mee. Dit is afhankelijk van het materiaal waarvan je matrastopper gemaakt is. En hoe je je topmatras hebt onderhouden!

Kan een boxspring verslijten? ›

Over het algemeen is de gemiddelde technische levensduur van een boxspring 20 tot 25 jaar. De exacte levensduur is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de mate waarin je je bed onderhoudt en reinigt.

Kan een boxspring zonder hoofdbord? ›

Je kunt een boxspring zonder hoofdbord bestellen in een vlakke of elektrisch verstelbare variant. Daarnaast heb je de keuze uit een type hotelbed of eentje met een Scandinavische uitstraling. Daarnaast zijn ook deze type modellen allemaal uit te voeren met nachtkastjes en een bedbank.

Is Auping beste bed? ›

De Consumentenbond heeft de Auping Vivo matras bekroond met het predicaat 'Beste uit de test'. De matrassen werden beoordeeld op een reeks van aspecten, zoals lichaamsondersteuning en vochtregulatie. De Vivo matras komt qua levensduur en lichaamsondersteuning erg goed uit de test.

Kan een Auping matras op een boxspring? ›

Alle Auping matrassen kunnen op zowel een spiraalbodem als boxspring worden gebruikt. Houd er wel rekening mee dat er verschil is in ligcomfort.

Wat zijn de voor en nadelen van een boxspring? ›

Ideaal voor de momenten vlak voor of na het slapen, om lekker comfortabel nog even te lezen, tv te kijken of te ontbijten. Zo maak je je boxspring extra comfortabel. De bekleding van een boxspring is wat lastiger te onderhouden. Dat is vooral een nadeel voor mensen met een allergie voor bijvoorbeeld huisstofmijt.

Wat is beter boxspring of matras? ›

Een boxspring zorgt altijd voor veel gemak en comfort. Bij een ledikant of normaal bed is het van belang een geschikt matras te vinden. In vergelijking met een normaal bed neemt een boxspring over het algemeen een stuk minder ruimte in.

Wat maakt een boxspring goed? ›

Voordelen van een boxspring:

De combinatie van de verende boxspring en het verende matras geeft een optimale ondersteuning aan het lichaam en een comfortabel ligcomfort. Optioneel is een boxspring ook verkrijgbaar in elektrisch verstelbaar. Ideaal voor die gebruikers die graag lezen, tv-kijken of ontbijten.

Is een topper goed voor je rug? ›

De beste matrastoppers voor rugpijn zijn meestal gemaakt van traagschuim, latexschuim of koudschuim. Toppers van boxspring traagschuim zijn effectief omdat traagschuim zich naar je lichaam vormt, waardoor de uitlijning van je wervelkolom en nek verbetert.

Wat is beter voor je rug een hard of zacht matras? ›

Vaak wordt verondersteld dat een hard matras goed zou zijn voor mensen met rugklachten. Dit is echter niet correct. Zo blijkt uit onderzoek dat mensen met chronische rugklachten vaak beter slapen op een middel zacht matras dan op een hard matras.

Wat is het beste matras voor een Zijslaper? ›

Voor een zijslaper is een matras met comfortzones doorgaans het meest geschikt. Een matras met comfortzones zorgt ervoor dat je lichaam overal voldoende ondersteuning krijgt. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat je schouder in een onnatuurlijke houding komt te liggen.

Wat is het beste matras volgens de Consumentenbond? ›

In de matrassentest van Consumentenbond 2023 is het Emma O2 matras opnieuw verkozen tot 'beste uit de test'. Het matras heeft een beoordeling van 7,7 ontvangen. Qua ondersteuning behaalt het Emma O2 matras een gemiddelde score van 6,2, maar het scoort uitstekend op het vlak van 'lig-eigenschappen'.

Is Beddenreus van Beter bed? ›

Naast Beter Bed is in Nederland ook de formule Beddenreus actief en valt onder de Beter Bed Holding nog de dochteronderneming DBC International met merken zoals M line. Gestart als familiebedrijf, werkt Beter Bed Holding inmiddels als beursgenoteerd bedrijf nog altijd als één grote familie samen.

Is het goed om je bed op te maken? ›

Naast dat het fijn is om in een opgemaakt bed te stappen, heeft het opmaken nog meer voordelen. Zo zorgt een opgemaakt bed voor een goede start van de dag. Er wordt zelfs gezegd dat u gedurende de dag zelfs productiever bent. Door het bed op te maken ziet de slaapkamer er ook direct opgeruimder uit.

Hoe vaak boxspring draaien? ›

Wanneer er een schuimlaag van polyetherschuim op de veren ligt, dan is driemaandelijks draaien of keren voldoende. Wordt er een ander soort schuim gebruikt dan is het goed om een keer per half jaar je matras te draaien of keren.

Wat is beter pocketveren of traagschuim? ›

Een traagschuim matras heeft een optimale drukherverdeling, een uitstekend aanpassend vermogen en ventileert bovendien beter dan een pocketveren matras.

Waarom moet een nieuw matras 72 uur liggen? ›

Matrassen zijn veilig om te gebruiken. Laat een nieuw matras na het uitpakken liefst buiten of in een goed geventileerde ruimte minstens 72 uur goed luchten. De achtergebleven chemische stoffen, zoals vluchtige organische stoffen (VOS) en biociden, zullen dan vervliegen. VOS verdampen snel en gemakkelijk.

Welke topper is goed voor je rug? ›

Koudschuim topper

In plaats van een natuurlatex topper kun je ook gaan voor een matrastopper van HR-koudschuim. Dit materiaal zorgt voor perfecte ondersteuning en ligcomfort. Een koudschuim topper kan de beste topper voor jouw rugklachten zijn.

Hoe dik moet een topper zijn? ›

Wat is een goed dekmatras? Een goed dekmatras heeft een dikte van tenminste 6 cm, en start in de kern minimaal op in de kwaliteit HR koudschuim, De kernmaterialen moeten altijd bestaan uit veerkrachtige grondstoffen, die zich van zelf herstellen, zoals de koudschuimen, traagschuimen, latex, en de Talalay latex.

Hoe maak je een boxspring mooi op? ›

Wil je de boxspring opmaken? Begin bij de topper, door daar een molton en een hoeslaken omheen te doen. Het is de belangrijke basis, waarmee je jouw topper goed kunt bedschermen en waarmee je zorgt voor een strakke onderlaag. Richt je vervolgens op het dekbed, waar je de dekbedovertrek omheen kunt doen.

Wat is beter voor je rug traagschuim of koudschuim topper? ›

Dat een koudschuimmatras goed voor je rug is, klopt gedeeltelijk. Een koudschuimmatras geeft meer ondersteuning en werkt tegelijkertijd drukverlagend. Daarom is het een uitstekende keuze voor mensen die last hebben van chronische rugpijn of andere gerelateerde problemen.

Welke boxspring voor rugklachten? ›

Welke boxspring is het beste bij rugklachten? Wanneer u rugklachten heeft is het belangrijk om te kiezen voor een boxspring met een medium of hard matras. Het is daarom niet aan te raden te kiezen voor een boxspring met een pocketveringmatras.

Hoe weet je of je matras te zacht is? ›

Als een matras te zacht is merken we dat meestal doordat we te weinig steun krijgen in de onderrug. De onderrug wordt dan al snel niet meer ondersteund en het lichaam zakt ver weg in het matras. Daarnaast kan je op een harder matras ook gemakkelijker omdraaien en beweging.

Kan je een boxspring kopen zonder matras? ›

Wanneer je een boxspring zonder matras koopt, betekent dat je alleen het 'onderstel' van het bed koopt. Er zijn verschillende redenen om voor een boxspring zonder matras te kiezen. Een boxspring zonder matras wordt ook wel een basic boxspring genoemd. De belangrijkste reden kan zijn dat je huidige matras nog goed is.

Welke bedbodem bij rugklachten? ›

De beste bedbodem voor mensen met rugklachten is een ergonomische lattenbodem die de lage rug ondersteunt in zowel zijlig als ruglig. De lage rug is de belangrijkste probleemzone bij mensen met rugpijn.

Hoe hou je een boxspring bij elkaar? ›

Je kunt ervoor kiezen om de pootjes van je boxspring aan elkaar te klemmen. Hierdoor staat de bodem van je boxspring stil en vergroot je de kans dat ook de matrassen op hun plek blijven liggen. Een nadeel is dat niet voor alle pootjes de juiste maat klemmen te vinden zijn. In dat geval kun je ook tie-wraps gebruiken.

Wat kost een luxe boxspring? ›

Hele luxe boxsprings met ook een heel scherp prijskaartje worden gemaakt door Avek. U kunt hier kiezen uit luxe stoffen, of hele luxe stoffen van de Ploeg. Toch heeft u al een complete Avek Ninety actie boxspring vanaf € 2.395,-.

Wat is een goed merk bed? ›

Alle kenmerken op een rijtje:
 • Treca. Ook dit topmerk in boxsprings is van Franse komaf. ...
 • Avek boxsprings. De naam Avek staat voor 'Arbeid, Vlijt en Kwaliteit'. ...
 • Velda. Gezond en stijlvol slapen: daar staat dit mooie merk boxspring voor. ...
 • Tempur. ...
 • Sleepeezee. ...
 • M line. ...
 • Simmons. ...
 • Milano.

Welke boxspring gebruikt Van der Valk? ›

Swiss Sense boxsprings Valk Exclusief

Speciaal voor Valk Exclusief gasten bieden Valk Exclusief en Swiss Sense u een mooie aanbieding voor uw eigen Swiss Sense boxspring bij uzelf thuis.

Wat voor bedden van der Valk? ›

Hotelboxsprings - Van Der Valk Boxspring bij Swiss Sense

De collectie Van der Valk hotelboxsprings maakt dit mogelijk. De luxe hotelboxspring is voorzien van comfortabele pocketvering matrassen en luxueuze natuurlatex topmatrassen die je perfecte ondersteuning bieden en zorgen voor optimale ventilatie.

Wat moet er op een boxspring? ›

Een boxspring-onderstel op pootjes; Een matras; Eventueel een topmatras; Eventueel een hoofd- en/of voetbord.

Videos

1. Bed van steigerhout Lana online kopen
(steigerhoutenbedjes)
2. Goud schoonmaken doe je heel eenvoudig 🌟 Schoonmaken met Marja Middeldorp
(Schoonmaken met Marja)
3. 10 min. Buikspieroefeningen voor beginners - Buikspieren workout voor thuis //OPTIMAVITA
(Optima Vita)
4. Doe dit niet is bed! met John Grey
(Next Level Soul Podcast)
5. Kunststof Kozijnen Online Bestellen bij Creon Kozijnen
(Creon Online)
6. Van Nerd tot Schoonheid / Extreme Make-Over met Gadgets van TikTok
(Troom Troom SELECT Dutch)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Merrill Bechtelar CPA

Last Updated: 25/06/2023

Views: 6395

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Merrill Bechtelar CPA

Birthday: 1996-05-19

Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

Phone: +5983010455207

Job: Legacy Representative

Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.